Međunarodni transport robe kao i domaći transport, može biti organizovan kao pun, kompletni, delimični transport i zbirni transport robe za firme ili pojedince u zavisnosti od potreba naših klijenata.

Naše preduzeće već dugi niz godina svakodnevno pruža usluge međunarodnog transporta robe na relaciji Srbija – Hrvatska – Slovenija – Srbija. Takođe naše transportno preduzeće pruža usluge međunarodnog transporta i za sve zemlje u okruženju kao što su Mađarska, Rumunija, Bosna i Hercegovina, Makedonija i druge. Sav transport robe komplet i zbirnog kamionskog transporta u međunarodnom drumskom saobraćaju vrši se sopstvenim vozilima koja zadovoljavaju sve propisane norme koje se zahtevaju u zemljama evropske unije.

Transportno preduzeće Beslać Trans nudi svojim klijentima sigurnost i brzinu transporta uz poštovanje svih dogovorenih uslova i rokova isporuke robe u međunarodnom transportu. Sva roba koja se prevozi našim kamionima u međunarodnom transportu je osigurana od oštećenja ili drugih uticaja koji mogu nastati tokom transporta robe. Roba se osigurava od trenutka utovara do isporuke krajnjem korisniku na destinaciji gde se vrši istovar. Pored sigurnosti robe našim klijentima obezbeđujemo kratke rokove isporuke i praćenje robe do mesta istovara.

Kontaktirajte nas i raspitajte se o vrsti i dimenzijama vozila koje je potrebno za prevoz vaše robe, ceni transporta i vremenu koje je potrebno da bi se obavio transport robe do krajnjeg korisnika u inostranstvu.

Close Menu