Transportno preduzeće Beslać Trans doo vrši transport svih vrsta robe širom Srbije. Prevoz robe se obavlja svim vrstama vozila nosivosti od 900 kg do 24t. Nudimo uslugu transporta svih tipova robe bilo paletiranu ili komercijalnu, kombi vozilima, solo kamionima ili šleperima kao pune ili zbirne transporte.

Zbor raznovrsnog voznog parka u mogućnosti smo da svojim klijentima izađemo u susret i oranizujemo domaći transport robe na teritoriji Srbije onako kako njima najviše odgovara. Stranke mogu birati zbirni transport robe ili pun utovar u zavisnosti od njihovih potreba. Savetujemo vas da nas pre odluke pozovete i o svim detaljima oko prevoza prethodno konsultujete sa našim zaposlenima kako bi na najefikasniji i najekonomičniji način prevezli svoju robu do krajnjeg korisnika.

Ukoliko je akcenat na ceni transporta, klijentu se pruža mogućnost zbirnog transporta robe čime plaća samo deo utovarnog prostora u vozilu i time ostvaruje značajnu uštedu na ceni transporta robe do krajnjeg korisnika.

Ukoliko klijent zahteva pojedinačan transport na usluzi su solo kamioni kojima vršimo transport samo njihove robe na željeno odredište u najkraćem roku. Roba koja se prevozi je pod stalnim nadzorom i kontrolom statusa.

Za koji god vid transporta da ste se odlučili naša firma će na vaš zahtev odgovoriti u najkraćem roku prevozeći vašu robu sigurno, brzo i profesionalno.

Zbog svega navedenog Beslać Trans doo predstavlja pravi izbor za vas kada je u pitanju domaći transport robe i čini nas pouzdanim partnerom za naše klijente.

Close Menu